fbpx

Je boekhouding voorbereid in no time

Ben je het beu dat je altijd zoveel tijd verliest
aan de voorbereiding van je boekhouding?

Je boekhouding voorbereid in 30 minuten

Heb je er genoeg van om elk kwartaal uren bezig te zijn met de voorbereiding van je boekhouding terwijl je liever andere dingen zou doen?

Als je niet zo gek bent van administratie wil je waarschijnlijk liever niet een hele dag (of zelfs een heel weekend) bezig zijn met je boekhouding veronderstel ik. 🙂

Als je toepast wat je in dit e-book gaat leren, heb je op het einde van het kwartaal nog maar een half uurtje nodig om je boekhouding voor te bereiden.

Meer vrije tijd

Toen ik als freelancer werkte, hoorde ik een collega freelancer eens zeggen dat hij het hele weekend had gewerkt aan zijn boekhouding.

Zo zonde… Er zijn veel leukere dingen die je kunt doen als je niet moet werken.

En toen dacht ik… ik moet anderen ook leren hoe ze op het einde van het kwartaal nog maar een half uurtje werk hebben aan hun boekhouding. En dus… scrheef ik dit e-book 🙂. 

ilse lathouwers

Over mij

Ik ben Ilse Lathouwers en ik hou van rust, eenvoud en de essentie.

Je zou kunnen zeggen dat ik een hyper georganiseerde minimalist ben.  🙂

Ik ben een kei in het opzetten van efficiënte systemen, waardoor je meer overzicht krijgt, alles snel terugvindt en minder input en prikkels te verwerken krijgt.

Handige online tools die je leven gemakkelijker maken zijn helemaal mijn ding. Maar dan ook weer niet meer dan echt nodig is.

De essentie. Daar gaat het om. Dingen eenvoudig houden.

Voor wie is dit e-book?

Dit e-book is voor jou als je een ondernemer bent die met een boekhouder samenwerkt die de boekhouding voor jou doet.

Het gaat dus niet over zelf je boekhouding doen.

Zoals je weet, kruipt er altijd nog heel wat werk in alle facturen en documenten bij elkaar zoeken en te bezorgen aan je boekhouder op het einde van het kwartaal.

Wel … die tijd, die je zelf steekt in de voorbereiding, die kun je drastisch verminderen nadat je dit e-book hebt gelezen. 🙂

Praktisch

Dit e-book kost 10€.

Na de betaling kan je de PDF meteen downloaden.