fbpx

Webdesign

Is het tijd voor een nieuwe mooie, professionele website die rust en eenvoud uitstraalt?

Een overzichtelijke website waardoor potentiële klanten heel goed feeling krijgen met wie jij bent en wat jij voor hen kan betekenen?

Dan maak ik graag jouw website.

Mijn klanten merken altijd op dat ik heel goed heb aangevoeld wie zij zijn en welke stijl bij hen past.

Ik werk volledig online, dus waar je woont is niet belangrijk. Ik heb bv klanten in Deinze, Zottegem, Hoogstraten, Tessenderlo, Boutersem, Aalter …

Een website die helemaal bij je past

Enkele reviews

“Ze voelde heel goed aan wat ik juist wilde en heeft er echt een pareltje van gemaakt! Een mooie lay-out met passende foto’s en duidelijke teksten.”

“Ze heeft dadelijk feeling met wie je bent, wat je wil uitstralen en in de wereld zetten. Dit uit zich dan ook in het prachtig resultaat en in deze meer dan happy customer!”

“Dankzij het goed aanvoelen en inschatten van Ilse, het herschrijven van bepaalde teksten, mooie kleurencombinaties en de juiste foto’s … op die manier  zijn we gekomen tot een sprankelende, kleurrijke website waarin ik mezelf helemaal thuis voel.”

Aanvoelen

Ik voel met weinig woorden aan wie je bent en wat je wil

Eenvoud

Ik zorg ervoor dat jij geen zorgen hebt over het maken van je website

Uitstraling

Je krijgt een website die helemaal bij jou past

Enkele voorbeelden

Konexo

Slow living en creatieve workshops

www.konexo.be

Het Koesterhuisje

Massage, energetisch werk, coaching, kunst

www.hetkoesterhuisje.be

EQualified

Coaching, Training, Styling

www.equalified.be

Muna

Coaching, Reflexologie, Sound healing, Healing, Massage 

www.muna-mieke.be

Yoga Hoogstraten

Yoga

www.yogahoogstraten.be

Flipka

Artist, Illustrator, Castle builder

www.flipka.be

Cole HR Consultancy

HR Consultancy, coaching

colehrconsultancy.be

Human Architects

HR Consultancy, coaching, opstellingen

www.humanarchitects.be

Solid HR

Freelance payroll consultancy

www.solidhr.be

Wat mijn klanten over mij zeggen

Meer dan super tevreden van de website die Ilse voor mijn zaak EQualified maakte. Zowel het resultaat als haar manier van werken en aanpak.

Ze werkt efficiënt, doelgericht en is daadkrachtig. De snelheid, vakkundigheid en creativiteit waarmee ze de zaken op punt zet, aanbrengt en aanpast. Ze doet meer.

Haar betrokkenheid geeft je dadelijk het vertrouwen dat je in goede handen bent. Ze denkt mee en zet je terug in beweging waar je stagneert. De kwaliteit die we alle twee wilden afleveren en het welslagen van dit project is echt top. Zo aangenaam om dit te ervaren en om met haar hieraan samen te werken.

Ze heeft dadelijk feeling met wie je bent, wat je wil uitstralen en in de wereld zetten.
Dit uit zich dan ook in het prachtig resultaat en in deze meer dan happy customer!

Fanny Verlinden

EQualified

Het was een innerlijke zoektocht om mijn website te maken en op een bepaald moment voelde ik dat ik daarin de juiste hulp kon gebruiken. 
Alleen zou het mij niet lukken en ik had er al lang genoeg aan gewerkt. Dus ja, een goede investering is "goud" waard.
De websites die Ilse had gemaakt, vond ik super, sprankelend en licht. En ja, dan heb ik haar gecontacteerd. Mijn werk mag op een mooie manier zichtbaar gemaakt worden aan deze wereld.  
Dankzij het goed aanvoelen en inschatten van Ilse,  het herschrijven van bepaalde teksten, mooie kleurencombinaties en de juiste foto's... op die manier  zijn we gekomen tot een sprankelende, kleurrijke website waarin ik mezelf helemaal thuis voel.
Heel blij voel ik mij met mijn website en een aanrader om met Happy Life samen te werken.
Dankjewel Ilse en Happy Life!    
Brigitte Tuts

Het Koesterhuisje

Leven en ondernemen vanuit rust en eenvoud. Dit is waar A HAPPY LIFE, webdesign, voor staat. Hier kon ik me wel in vinden! Ilse is een vlotte, professionele partner die luistert en begrijpt wat de klant wil. Het resultaat mag er zijn. Dank je Ilse en veel succes verder.

Leen Cole

Cole HR Consultancy

Super professioneel en met passie. Zo zie ik het graag en werk ik het liefst. Ilse begreep me onmiddellijk en betrok me heel erg in het ontwikkelingsproces. Ik kreeg de website waarom ik vroeg, en ze bracht het nog eens naar een professioneel niveau. Ik ben zo fier op mijn site!! Waarvoor dank Ilse. Topper!

Philippe Vroonen

Artist, illustrator, castle builder, Flipka

Met "Slow Living" als rode draad in mijn onderneming had ik nood aan een meer visuele, creatieve en overzichtelijke website.

Hiernaast ontbrak het me ook aan kennis over een goede beveiliging en andere meer technische dingen.

Ik ben heel blij dat ik in deze zoektocht Ilse op mijn pad tegenkwam. Ze voelde heel goed aan wat ik juist wilde en heeft er echt een pareltje van gemaakt! Een mooie lay-out met passende foto's en duidelijke teksten.

En het leuke als creatieveling is dat de website zo is opgebouwd dat het voor mij nu makkelijker is geworden om mijn toekomstige blogs en pagina's te voorzien van een mooie layout. 

Dankjewel Ilse voor de fijne samenwerking en het mooie resultaat. Ik word er nog elke keer blij van wanneer ik mijn website open klik.

An Daniëls

Konexo

Ilse weet echt van aanpakken. Ik wou dat de nieuwe website ‘wat overeenstemt met mij’ zou uitstralen en deze missie is helemaal volbracht. Zonder veel woorden werd aangevoeld wat mooi zou passen.

Ook de hulp bij het overzichtelijk maken en de juiste hoeveelheid info was een meerwaarde om hierin ondersteuning te krijgen.

De goede opvolging zorgde ook voor een vlotte en fijne samenwerking. Ik kan Ilse heel oprecht aanraden als jij nog een nieuwe website nodig hebt!

De mooiste reactie die ik kreeg : echt, oprecht, puur. En dit van een persoon die ik zeer waardeer en die me al even kent ... maakt mijn 💛 blij. Ook veel ‘wauws’ ontvangen waarvan ik echt weet dat ze gemeend zijn. Maar uiteindelijk ‘ik ben zeer tevreden en dankbaar - vond het fijn met jou dit te creëren. Dank je wel Ilse voor de uitleg ook over het gebruik van de verschillende programma’s. Ik ben weer een stuk wijzer geworden 😁.

Mieke Vanderkeel

Praktijk Muna

Wat startte met een vraag over LinkedIn, eindigde met de lancering van mijn website! Corona zorgde ervoor dat het enige contact dat ik met Ilse heb gehad, elektronisch en telefonisch was. Toch is het resultaat er, mijn eigen website! Bewijs dat we niet urenlang moeten afspreken en pendelen om resultaat te boeken. Bedankt Ilse voor je creativiteit! Good job!” Tevens wil ik je bedanken voor de online training die je hebt geschreven over het gebruik van LinkedIn. Zeer handig en vooral duidelijk.

Natascha Cools

Solid HR

Prijs

KLAAR BINNEN 1 WEEK

1500€

Wat krijg je:

  • Een mooie, professionele website van max. 6 pagina’s met WordPress en het Divi thema.
  • Ik zoek stockfoto’s voor je website, schrijf goede webteksten op basis van teksten die je me bezorgt en zorg ervoor dat alle info mooi en duidelijk gestructureerd wordt.
  • Een begeleidende gids voor de voorbereiding van je website.
  • Een duidelijke en eenvoudige handleiding om zelf aanpassingen te doen nadien.

Prijs is excl. btw en zonder hosting en zonder extra’s zoals opzetten van een systeem voor je nieuwsbrief of het instellen van meerdere talen …

Hoe werken we samen?

Ik werk volledig online via telefoon, mail en Zoom.

Opstart

We plannen een opstartmeeting in om te bespreken wat je precies wil en belangrijk vindt.

Info

Je bezorgt me de foto’s, teksten die je al hebt, je logo en alle andere info die nodig is voor je website.

Eerste versie

Ik maak de eerste versie van je website en dan kan jij feebdack geven. We gaan nu verder finetunen.

Finale versie

Ik doe de aanpassingen die je gevraagd hebt en als je helemaal tevreden bent, is je website klaar.

Wil je meer weten?

Stuur me een bericht
en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

hallo@ilselathouwers.be

3 + 5 =