Testimonials

Getuigenissen

Wat anderen over mij zeggen

Meer dan super tevreden van de website die Ilse voor mijn zaak EQualified maakte. Zowel het resultaat als haar manier van werken en aanpak.

Ze werkt efficiënt, doelgericht en is daadkrachtig. De snelheid, vakkundigheid en creativiteit waarmee ze de zaken op punt zet, aanbrengt en aanpast. Ze doet meer.

Haar betrokkenheid geeft je dadelijk het vertrouwen dat je in goede handen bent. Ze denkt mee en zet je terug in beweging waar je stagneert. De kwaliteit die we alle twee wilden afleveren en het welslagen van dit project is echt top. Zo aangenaam om dit te ervaren en om met haar hieraan samen te werken.

Ze heeft dadelijk feeling met wie je bent, wat je wil uitstralen en in de wereld zetten.
Dit uit zich dan ook in het prachtig resultaat en in deze meer dan happy customer!

Fanny Verlinden

EQualified

Ik raad Ilse zeer sterk aan als webdesigner, de samenwerking met Ilse was leerrijk, zeer professioneel en verliep heel vlot. Ilse heeft mijn stijl & ideeën snel kunnen opvangen en vertalen in aangepaste tekst en foto’s voor mijn website. Zij heeft een vlotte pen, is creatief, heeft oog voor details en stijl die bij je past. Zoek je een webdesigner die naar je luistert, meedenkt en kwaliteit levert dan ben je bij Ilse aan het juiste adres!

Valerie Theys

Upside Down Coaching

Ilse Lathouwers helped me recently to create a beautiful new website that I’d been planning  (and procrastinating on) for many years.

I built my own website before, so I know I could. But… this time I got stuck with decisions. The job felt far too big for me, and I couldn’t get into action for months.

Then I found Ilse and I’m so very happy that I did!

She was amazing, from start to finish. When we met for our first meeting to gauge whether we would be a fit, I loved her straight away. She’s kind, smart, understands quickly, she has so many creative ideas and she helped me to feel comfortable immediately. I knew she would ‘get’ what I was trying to convey on my website.

She works extremely fast! It was amazing how quickly she got things done, and how much progress she made in just 2 days. It helped me feel so confident that this long website journey I’d been postponing, would actually have a happy ending.

She was always friendly, extremely helpful, has great skills, and made video tutorials for me so I could learn in the process.

I loved and appreciated every minute of working with Ilse.

And now – my website is live, out there and I’m extremely happy with the beautiful result. Ilse comes very highly recommended. She is intuitive, creative, a fast worker with amazing people skills. Thank you Ilse!

Liesel Teversham

Savvy Self Growth

Ilse weet hoe ze efficiënt, vanuit haar eigenheid en kennis, het verhaal van een ondernemer kan vertalen in een mooie, duidelijke en leesbare website.

Haar aanpak voelt heel persoonlijk en écht aan. Geen massa eenheidsaanpak voor haar.
Deze dame werkt vanuit passie en dat merk je in alles.

Ik kon geen betere keuze maken voor mijn website.

Katleen Nys

Triple A Coaching

Wat startte met een vraag over LinkedIn, eindigde met de lancering van mijn website! Corona zorgde ervoor dat het enige contact dat ik met Ilse heb gehad, elektronisch en telefonisch was. Toch is het resultaat er, mijn eigen website! Bewijs dat we niet urenlang moeten afspreken en pendelen om resultaat te boeken. Bedankt Ilse voor je creativiteit! Good job!” Tevens wil ik je bedanken voor de online training die je hebt geschreven over het gebruik van LinkedIn. Zeer handig en vooral duidelijk.

Natascha Cools

Solid HR

Als klant ga je steeds op zoek naar een top service en dat is wat wij bij Ilse hebben gevonden.

Een duidelijke, snelle, transparante én kwalitatieve service is waar zij voor staat.

Vooral de zorgeloosheid die Ilse biedt is ronduit fantastisch.

Als klant en ondernemer zaken uit handen kunnen geven en weten dat deze met de uiterste zorg worden behartigd, geeft niet alleen gemoedsrust maar draagt ook bij tot de groei van je onderneming. Er wordt optimaal geluisterd naar de wensen en verwachtingen, die zij in alle vlotheid verzorgd.

Heel tevreden met het mooie werk van Ilse!

Valérie Verween

VVC Consultancy

Ilse weet echt van aanpakken. Ik wou dat de nieuwe website ‘wat overeenstemt met mij’ zou uitstralen en deze missie is helemaal volbracht. Zonder veel woorden werd aangevoeld wat mooi zou passen.

Ook de hulp bij het overzichtelijk maken en de juiste hoeveelheid info was een meerwaarde om hierin ondersteuning te krijgen.

De goede opvolging zorgde ook voor een vlotte en fijne samenwerking. Ik kan Ilse heel oprecht aanraden als jij nog een nieuwe website nodig hebt!

De mooiste reactie die ik kreeg : echt, oprecht, puur. En dit van een persoon die ik zeer waardeer en die me al even kent … maakt mijn 💛 blij. Ook veel ‘wauws’ ontvangen waarvan ik echt weet dat ze gemeend zijn. Maar uiteindelijk ‘ik ben zeer tevreden en dankbaar – vond het fijn met jou dit te creëren. Dank je wel Ilse voor de uitleg ook over het gebruik van de verschillende programma’s. Ik ben weer een stuk wijzer geworden 😁.

Mieke Vanderkeel

Praktijk Muna

Met “Slow Living” als rode draad in mijn onderneming had ik nood aan een meer visuele, creatieve en overzichtelijke website.

Hiernaast ontbrak het me ook aan kennis over een goede beveiliging en andere meer technische dingen.

Ik ben heel blij dat ik in deze zoektocht Ilse op mijn pad tegenkwam. Ze voelde heel goed aan wat ik juist wilde en heeft er echt een pareltje van gemaakt! Een mooie lay-out met passende foto’s en duidelijke teksten.

En het leuke als creatieveling is dat de website zo is opgebouwd dat het voor mij nu makkelijker is geworden om mijn toekomstige blogs en pagina’s te voorzien van een mooie layout. 

Dankjewel Ilse voor de fijne samenwerking en het mooie resultaat. Ik word er nog elke keer blij van wanneer ik mijn website open klik.

An Daniëls

Konexo

Als je een vliegende start wil nemen met je bedrijf en hiervoor een ondernemend en luisterend oor zoekt, dan kan Ilse jou zeker een grote stap verder helpen.

Ilse zorgde voor mijn website en onderzocht ook alle nieuwe mogelijkheden zodat het niet bij een “standaard” verhaal bleef.

En wat ik ook fijn vind, is dat ze heel flexibel blijft, ook na de oplevering van de website. Nog eens bedankt voor wat je voor Human Architects hebt ontwikkeld.

Lieve Picard

Human Architects

Super professioneel en met passie. Zo zie ik het graag en werk ik het liefst. Ilse begreep me onmiddellijk en betrok me heel erg in het ontwikkelingsproces. Ik kreeg de website waarom ik vroeg, en ze bracht het nog eens naar een professioneel niveau. Ik ben zo fier op mijn site!! Waarvoor dank Ilse. Topper!

Philippe Vroonen

Artist, illustrator, castle builder, Flipka

Het was een innerlijke zoektocht om mijn website te maken en op een bepaald moment voelde ik dat ik daarin de juiste hulp kon gebruiken. Alleen zou het mij niet lukken en ik had er al lang genoeg aan gewerkt. Dus ja, een goede investering is “goud” waard.

De websites die Ilse had gemaakt, vond ik super, sprankelend en licht. En ja, dan heb ik haar gecontacteerd. Mijn werk mag op een mooie manier zichtbaar gemaakt worden aan deze wereld.

Dankzij het goed aanvoelen en inschatten van Ilse, het herschrijven van bepaalde teksten, mooie kleurencombinaties en de juiste foto’s… op die manier zijn we gekomen tot een sprankelende, kleurrijke website waarin ik mezelf helemaal thuis voel.

Heel blij voel ik mij met mijn website en een aanrader om met Ilse samen te werken. Dankjewel Ilse!

Brigitte Tuts

Het Koesterhuisje