fbpx

Mijn verhaal

Mijn verhaal

10 Jaar geleden gaf ik mijn vaste job op omdat ik meer vrijheid wou.

Ik startte als freelancer (rekrutering en interne communicatie), waardoor ik nog maar 2 à 3 dagen per week moest werken om rond te komen.

>> Klik hier voor meer info over starten als freelancer.

Om nog meer vrijheid te krijgen, ging op zoek naar manieren om mijn kosten te verlagen. Want minder kosten = minder moeten = meer vrijheid.

Dus ging ik uitzoeken hoe ik goedkoper kon wonen. Het zag er naar uit dat je mooie dingen kon doen met scheepscontainers en ook over wonen in een Tiny House heb ik veel uitgezocht.

>> Lees hier mijn blogposts over goedkoop wonen.

Uiteindelijk besloot ik van Oost-Vlaanderen naar Limburg te verhuizen, om mooi, rustig en goedkoper te kunnen wonen.

Ik startte ook met het verhuren van 2 kamers in mijn huis via Airbnb. Wat me zo’n 350€ per maand opbracht.

>> Klik hier als je meer wil weten over geld verdienen via Airbnb.

Geleidelijk aan voelde ik een steeds groter verlangen naar ‘minder‘. Minder prikkels, minder input, minder spullen. En meer rust en eenvoud.

Ik begon mijn huis heel grondig te ontspullen, tot ik enkel nog de essentie over had.

>> Klik hier voor meer info over je huis ontspullen.

Ook wou ik mijn digitale input en prikkels verminderen. Daarom ging ik grondig digitaal opruimen. Een lege inbox, geen meldingen, alle bestanden en informatie overzichtelijk en gemakkelijk vindbaar op een plaats waar ik er altijd bijkan.

>> Klik hier als je meer orde en overzicht op je computer wil. 

Mijn gewicht is eigenlijk mijn hele leven een probleem geweest. Ik heb verschillende systemen gevolgd, soms opgegeven na 3 weken of 3 dagen, soms goede resultaten behaald, maar die waren nooit blijvend, omdat het systeem te veel opofferingen vroeg, waardoor ik het niet voor altijd kon blijven doen. Maar nu heb ik een systeem gevonden dat wel voor altijd, eenvoudig te volgen is.

> Klik hier als je graag eenvoudig wil afvallen.

Ik ben heel goed in het opzetten van efficiënte systemen waardoor je meer overzicht krijgt en meer gedaan krijgt in minder tijd.

Omdat ik zag dat andere zelfstandigen zoveel tijd verliezen met de voorbereiding van hun boekhouding, maakte ik een opleiding die je leert hoe je op het einde van het kwartaal nog maar een half uurtje nodig hebt voor de voorbereiding van je boekhouding.

>> Klik hier als je ook minder tijd wil steken in de voorbereiding van je boekhouding

Ik ben ook altijd op zoek geweest naar de essentie van een gelukkig leven. Hoe ga je om met dingen die gebeuren of zouden kunnen gebeuren? Hoe maak je je minder zorgen? Hoe kun je altijd in een staat van innerlijke rust en zelfs bliss blijven, wat er ook gebeurt?

> Klik hier als je meer innerlijke rust wil. 

Ik werkte meer dan 18 jaar als recruiter, waarvan de laatste 9 jaar als freelancer, was voor mijn job heel actief op LinkedIn en ik gaf training ‘Social media voor rekrutering’ waarin ik mijn cursisten alle geheimen van LinkedIn leerde kennen.

Ik verdiepte me daarnaast ook in social media en online marketing voor ondernemers.

In mijn LinkedIn opleiding leer je meer over hoe je LinkedIn als ondernemer kunt inzetten.

> Meer over de LinkedIn opleiding

Momenteel maak ik websites.

> Meer over webdesign

Via mijn nieuwsbrief en op Facebook en Instagram deel ik wat ik ontdek, bedenk en uitprobeer om een leven met meer vrijheid, rust en voldoening  te creëren.