fbpx

Webdesign
voor Freelancers & Interim Managers

Ben je Freelance Consultant of Interim Manager?

Wil je een mooie, professionele website om nieuwe klanten aan te trekken?

Dan maak ik graag jouw website.

Dankzij mijn 10 jaar ervaring als freelancer, begrijp ik heel goed hoe je werkt en wat je nodig hebt.

We werken volledig online, dus waar je woont is niet belangrijk. Ik heb bv klanten in Deinze, Zottegem, Hoogstraten, Tessenderlo, Boutersem, Aalter …

}

Snel

Je krijgt altijd heel snel antwoord op je vragen en je website is klaar binnen de week

Eenvoudig

Ik begeleid je door het hele proces, zodat dit voor jou een zorgeloos project wordt

Betaalbaar

Voor een website met maximum 6 pagina’s betaal je maar 1500€

Enkele voorbeelden

Cole HR Consultancy

HR Consultancy, coaching

colehrconsultancy.be

Human Architects

HR Consultancy, coaching, opstellingen

www.humanarchitects.be

Solid HR

Freelance payroll consultancy

www.solidhr.be

Konexo

Slow living en creatieve workshops

www.konexo.be

Het Koesterhuisje

Massage, energetisch werk, coaching, kunst

www.hetkoesterhuisje.be

EQualified

Coaching, Training, Styling

www.equalified.be

Wat mijn klanten over mij zeggen

Leven en ondernemen vanuit rust en eenvoud. Dit is waar Ilse Lathouwers, webdesign, voor staat. Hier kon ik me wel in vinden! Ilse is een vlotte, professionele partner die luistert en begrijpt wat de klant wil. Het resultaat mag er zijn. Dank je Ilse en veel succes verder.

Leen Cole

Cole HR Consultancy

Meer dan super tevreden van de website die Ilse voor mijn zaak EQualified maakte. Zowel het resultaat als haar manier van werken en aanpak.

Ze werkt efficiënt, doelgericht en is daadkrachtig. De snelheid, vakkundigheid en creativiteit waarmee ze de zaken op punt zet, aanbrengt en aanpast. Ze doet meer.

Haar betrokkenheid geeft je dadelijk het vertrouwen dat je in goede handen bent. Ze denkt mee en zet je terug in beweging waar je stagneert. De kwaliteit die we alle twee wilden afleveren en het welslagen van dit project is echt top. Zo aangenaam om dit te ervaren en om met haar hieraan samen te werken.

Ze heeft dadelijk feeling met wie je bent, wat je wil uitstralen en in de wereld zetten.
Dit uit zich dan ook in het prachtig resultaat en in deze meer dan happy customer!

Fanny Verlinden

EQualified

Ilse weet echt van aanpakken. Ik wou dat de nieuwe website ‘wat overeenstemt met mij’ zou uitstralen en deze missie is helemaal volbracht. Zonder veel woorden werd aangevoeld wat mooi zou passen.

Ook de hulp bij het overzichtelijk maken en de juiste hoeveelheid info was een meerwaarde om hierin ondersteuning te krijgen.

De goede opvolging zorgde ook voor een vlotte en fijne samenwerking. Ik kan Ilse heel oprecht aanraden als jij nog een nieuwe website nodig hebt!

De mooiste reactie die ik kreeg : echt, oprecht, puur. En dit van een persoon die ik zeer waardeer en die me al even kent … maakt mijn 💛 blij. Ook veel ‘wauws’ ontvangen waarvan ik echt weet dat ze gemeend zijn. Maar uiteindelijk ‘ik ben zeer tevreden en dankbaar – vond het fijn met jou dit te creëren. Dank je wel Ilse voor de uitleg ook over het gebruik van de verschillende programma’s. Ik ben weer een stuk wijzer geworden 😁.

Mieke Vanderkeel

Praktijk Muna

Wat startte met een vraag over LinkedIn, eindigde met de lancering van mijn website! Corona zorgde ervoor dat het enige contact dat ik met Ilse heb gehad, elektronisch en telefonisch was. Toch is het resultaat er, mijn eigen website! Bewijs dat we niet urenlang moeten afspreken en pendelen om resultaat te boeken. Bedankt Ilse voor je creativiteit! Good job!” Tevens wil ik je bedanken voor de online training die je hebt geschreven over het gebruik van LinkedIn. Zeer handig en vooral duidelijk.

Natascha Cools

Solid HR

Met “Slow Living” als rode draad in mijn onderneming had ik nood aan een meer visuele, creatieve en overzichtelijke website.

Hiernaast ontbrak het me ook aan kennis over een goede beveiliging en andere meer technische dingen.

Ik ben heel blij dat ik in deze zoektocht Ilse op mijn pad tegenkwam. Ze voelde heel goed aan wat ik juist wilde en heeft er echt een pareltje van gemaakt! Een mooie lay-out met passende foto’s en duidelijke teksten.

En het leuke als creatieveling is dat de website zo is opgebouwd dat het voor mij nu makkelijker is geworden om mijn toekomstige blogs en pagina’s te voorzien van een mooie layout. 

Dankjewel Ilse voor de fijne samenwerking en het mooie resultaat. Ik word er nog elke keer blij van wanneer ik mijn website open klik.

An Daniëls

Konexo

Super professioneel en met passie. Zo zie ik het graag en werk ik het liefst. Ilse begreep me onmiddellijk en betrok me heel erg in het ontwikkelingsproces. Ik kreeg de website waarom ik vroeg, en ze bracht het nog eens naar een professioneel niveau. Ik ben zo fier op mijn site!! Waarvoor dank Ilse. Topper!

Philippe Vroonen

Artist, illustrator, castle builder, Flipka

Prijs

ZONDER ZORGEN

1500€

Wat krijg je:

  • Een mooie, professionele website van max. 6 pagina’s met WordPress en het Divi thema.
  • Ik zoek stockfoto’s voor je website, schrijf goede webteksten op basis van teksten die je me bezorgt en zorg ervoor dat alle info mooi en duidelijk gestructureerd wordt.
  • Een begeleidende gids voor de voorbereiding van je website: klik hier voor download
  • Een duidelijke en eenvoudige handleiding om zelf aanpassingen te doen nadien.

Prijs is excl. btw en zonder hosting en updates
en zonder extra’s zoals bv het instellen van meerdere talen

Hoe werken we samen?

Ik werk volledig online via telefoon, mail en Zoom.

Opstart

We plannen een opstartmeeting in om te bespreken wat je precies wil en belangrijk vindt.

Info

Je bezorgt me de foto’s, teksten die je al hebt, je logo en alle andere info die nodig is voor je website.

Eerste versie

Ik maak de eerste versie van je website en dan kan jij feebdack geven. We gaan nu verder finetunen.

Finale versie

Ik doe de aanpassingen die je gevraagd hebt en als je helemaal tevreden bent, is je website klaar.

Wil je meer info?

Stuur me een bericht
en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

hallo@ilselathouwers.be