fbpx

Ik neem je mee op pad naar een leven met meer vrijheid, rust en eenvoud

Minder moeten | Minder prikkels | Meer ruimte | Lichter leven

Ilse Lathouwers

Ik ben Ilse Lathouwers en neem je graag mee op pad naar een leven met meer vrijheid, rust en eenvoud.

Ik schrijf over wat ik leer, ontdek en uitprobeer om een zo leuk mogelijk leven te creëren.

Mijn favoriete onderwerpen:

 • Eenvoud, minimalisme, ontspullen
 • Meer rust, minder zorgen, minder prikkels
 • Vrijheid, je kosten verlagen zodat je minder ‘moet’
 • Efficiëntie, digitaal opruimen en handige online tools
 • Doen wat je graag doet, starten als zelfstandige en ervoor zorgen dat je ervan kunt leven, op een ontspannen manier waarbij je helemaal jezelf kunt zijn
 • Gemakkelijk afvallen (en toch elke dag een ijsje van het ijskarreke eten) 😊 

Ik ben werk aan het maken van een aanbod waarin ik deel wat ik al allemaal heb gedaan om een leuker en gemakkelijker leven te creëren.

  Wil je op de hoogte blijven? Klik dan hier om je in te schrijven op mijn nieuwsbrief.

  Inspiratie

  De leegte leeg laten zijn

  De leegte leeg laten zijn

  het enige wat ik wil is een leeg hoofd de leegte en dan de bliss die erop volgt en dan nog kunnen weerstaan aan urges niet de leegte willen opvullen met een spelletje solitaire of input via social media of nieuws of berichten of eten het gewoon leeg laten zijn en...

  Lees meer
  Waarom ik mijn leuke, goedbetaalde freelance job opgaf

  Waarom ik mijn leuke, goedbetaalde freelance job opgaf

  Ik zette een punt achter 10 jaar werken als freelance recruiter Ik heb het gedaan. Ik heb een punt gezet achter 10 jaar werken als freelance recruiter. Ook al was ik nog bezig met een opdracht en liep mijn contract nog tot het einde van het jaar en kon ik daarmee echt...

  Lees meer
  Eenvoud in je onderneming geeft rust

  Eenvoud in je onderneming geeft rust

  Oh er is zoveel dat ik zou willen doen! En ik wil het allemaal even graag. En ook allemaal nu meteen, samen. En dan zit je te proberen om dat allemaal op één website te krijgen, in één zin voor je Instagram bio en je LinkedIn headline en dan voel je dat dat niet...

  Lees meer
  Dit helpt als je niet gemakkelijk in slaap geraakt

  Dit helpt als je niet gemakkelijk in slaap geraakt

  Lig jij ook uren wakker in je bed, terwijl je eigenlijk zo snel mogelijk wil in slaap geraken? Ook al vanalles geprobeerd? Dingen gevonden die een paar keer goed werken en daarna niet meer? Zoals: Goede slaapmeditaties op de Insight Timer app (die van Jennifer Piercy...

  Lees meer

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in op mijn nieuwsbrief
  en volg me op Facebook, LinkedIn en Instagram.