fbpx

Whereby - eenvoudiger alternatief zoomIk ontdekte deze week Whereby, een eenvoudige en gratis tool om online video meetings te doen.

Ik heb een (gratis) Zoom account, en daar zijn heel veel mogelijkheden mee, maar het is al een paar keer fout gelopen toen ik een afspraak met een klant had en dat was niet zo fijn.

Deze Whereby is supersimpel.

Je krijg je eigen link voor je account en die ziet er heel eenvoudig uit: https://whereby.com/je-naam. Die kan je doorgeven aan je klant.

En als je de meeting wil starten, klik je zelf ook gewoon op diezelfde link, laat je je gast binnen en je kunt eraan beginnen.

Je kan de meeting ook opnemen en je kan je scherm ook delen. Dus de meest gebruikte dingen die je met bv Zoom doet, kunnen ook met Whereby.

Als je een meeting met 1 persoon hebt, is het gratis en is er geen tijdslimiet.

Wil je met 4 tot 50 mensen vergaderen, dan is er in de gratis versie een tijdslimiet van 45 minuten. Maar je kan natuurlijk ook upgraden en dan kan er meer.

Ik heb het al uitvoerig uitgetest met mijn broer (die me ondertussen een hele goede en duidelijke online opleiding videobewerking met het gratis programma OpenShot heeft gegeven 🙂) en het is echt heel handig.

Dus … zoek je een gratis en eenvoudiger systeem dan Zoom? Probeer Whereby dan eens uit.

Ilse Lathouwers
Ilse Lathouwers

Ik maak websites voor warme, bezielde ondernemers en neem je mee op pad naar een leven met meer vrijheid, (innerlijke) rust en eenvoud.

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.