fbpx
Selecteer een pagina

Steek je best wel wat tijd in het inplannen van afspraken met je klanten?

Wordt er heel wat over en weer in agenda’s gekeken om uiteindelijk tot een moment te komen dat voor jullie allebei past?

Je kan heel wat tijd besparen door dit proces te automatiseren. Laat je klanten vanaf nu online hun afspraak met jou vastleggen.

Zij krijgen enkel de momenten te zien waarop jij vrij bent, kiezen een moment dat voor hen past, en het komt automatisch in jouw agenda te staan.

Wil jij of de klant de afspraak toch nog verzetten? Dan kan dat door gewoon op de link te klikken en een ander moment te kiezen.

Er zijn verschillende systemen om dit te doen, zoals bijvoorbeeld Acuity of Calendly.

Ze hebben allebei een gratis versie met beperkte (maar misschien genoeg) mogelijkheden.

Bij Acuity kan je verschillende types afspraken aanmaken. Zoals bijvoorbeeld een kennismakingsgesprek van 30 minuten en een coaching van 1 uur. Maar je kan in de gratis versie geen koppeling maken met je agenda, zodat het systeem zelf kan kijken wanneer je vrij bent. Je moet het dus zelf voor alle dagen ingeven.

Bij Calendly kan je wel de koppeling maken met één kalender, maar je kan maar één type afspraak maken in de gratis versie. Dus bijvoorbeeld een kennismakingsgesprek van 30 minuten. Voor 8$ per maand kan je wel een onbeperkt aantal types afspraken aanmaken en kan je 2 agenda’s koppelen.

Zelf heb ik al eens geëxperimenteerd met Calendly, en het werkt echt heel intuïtief.

Het is een handig systeem dat je veel tijd kan uitsparen, zeker als je veel afspraken moet vastleggen. Dus de moeite waard om eens te bekijken.

Ilse Lathouwers
Ilse Lathouwers

Ik neem je graag mee op pad naar een leven met meer vrijheid, rust en eenvoud.

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.