fbpx

Oh er is zoveel dat ik zou willen doen! En ik wil het allemaal even graag. En ook allemaal nu meteen, samen.

En dan zit je te proberen om dat allemaal op één website te krijgen, in één zin voor je Instagram bio en je LinkedIn headline en dan voel je dat dat niet helemaal klopt.

Ik ben momenteel weer bezig met het Business & Soul traject van Soulworx en met The Instagram Academy van Socialized by Nies.

En ik hoorde ze het vandaag en gisteren allebei zeggen. Eenvoud. Kiezen. Een beetje vanalles doen werkt niet. Van zodra je kiest ga je groeien.

Maar ik wou zo graag én webdesign doen én online opleidingen over alle dingen die ik al heb gedaan om een leuker en lichter leven te creëren met meer vrijheid, rust en eenvoud: gemakkelijk afvallen, mijn huis ontspullen, digitaal opruimen, starten als freelancer, innerlijke rust krijgen (en nog wel wat dingen).

Maar … dat krijg je niet zo kort en bondig uitgelegd.

En ook in mijn hoofd is het zo groot en complex, dat ik niet weet waar en hoe te beginnen.

Misschien moet ik het mezelf dan maar gemakkelijk maken. En voor één ding kiezen. Voor eenvoud. Voor één ding waarvan ik al weet dat ik er mensen heel blij mee maak. En dat is webdesign voor coaches en HR Consultants.

Dus… bedankt Aurélie en Nies.

Mijn bedrijf voelt weer lichter, er is weer helderheid, en ik kan weer vooruit. 😊

Ilse Lathouwers
Ilse Lathouwers

Ik maak websites voor warme, bezielde ondernemers en neem je mee op pad naar een leven met meer vrijheid, (innerlijke) rust en eenvoud.

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.