fbpx

Hoe ik op 2 minuten 72€ per jaar uitspaarde

Ik hou al een hele tijd mijn gsm verbruik bij.

Op de laatste dag van elke facturatieperiode ga ik even naar de Mobile Vikings app om te kijken hoeveel belminuten en GB ik nog over heb en dan hou ik dat bij in de Excel waarin ik ook mijn uitgaven en inkomsten bijhoud.

Zo heb ik ondertussen een mooi overzicht van hoeveel ik verbruik.

Nu ik al een hele tijd onder de 40 belminuten per maand zit, en ook mijn data onder de 2 GB blijft, heb ik besloten om over te stappen naar een goedkoper tariefplan.  Dat ging supergemakkelijk met 1 klik op de website.

In plaats van 18€ per maand te betalen voor 150 min bellen en 5 GB data, betaal ik nu nog maar 12€ per maand voor 50 min bellen en 2 GB data. Dat is 72€ uitgespaard per jaar. 🙂

Wat nog leuk is bij Mobile Vikings is dat je als je ergens iets online koopt bij de bedrijven waarmee zij een deal hebben, dan krijg je korting op je factuur. En dat zijn heel wat bedrijven. Je vindt ze hier.

Ik heb er wel even de Chrome extensie voor geïnstalleerd, zodat ik nooit vergeet om er gebruik van te maken. Als ik nu op een site kom die samenwerkt met Mobile Vikings, krijg ik daar melding van, moet ik de korting even activeren met een klik op de knop en nadien zie ik de korting op mijn volgende Mobile Vikings factuur.

Ilse Lathouwers
Ilse Lathouwers

Ik ben Ilse Lathouwers, een (bijna-extreme) minimalist, artist, blogger en webdesigner.

Ik neem je graag mee op pad naar een leven met meer vrijheid, rust en eenvoud.

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Vorige

Volgende

Geef een reactie